راه حلی امروزی‌تر برای خرید

دیجی‌کالا با رؤیای خلق مشتری‌محورترین کسب‌وکار ایرانی آغازبه‌کار کرد و همچنان مشتری‌محوری را مهم‌ترین ارزش کسب‌وکار خود می‌داند. این مجموعه هدف خود را تبدیل‌شدن به اولین مقصد خرید آنلاین در ایران و منطقۀ خاورمیانه قرار داده است و با استفاده از فناوری می‌خواهد تجربۀ خرید عالی، شامل بزرگ‌ترین تنوع محصولی، بهترین قیمت، محتوای غنی و کارآمد، سریع‌ترین زمان تحویل و انجام‌دادن فرایندها به‌صورت کارآمد، را برای کاربران خود رقم بزند. دیجی‌کالا با تنوع کالا پنج‌میلیونی، فعالیت 150هزار کسب‌وکار در سامانۀ بازارگاه و بیش از 40میلیون کاربر فعال ماهانه پرمخاطب‌ترین فروشگاه اینترنتی خاورمیانه است.

اکنون «دیجی‌کالا» بزرگ‌ترین کسب‌وکار در صنعت تجارت الکترونیک ایران است. این شرکت از سال 1385 با سرمایۀ اولیۀ بسیار محدود آغازبه‌کار کرده و در سال 1399 سهم بازار قابل‌توجهی از تجارت الکترونیک کشور را در اختیار داشته است. دیجی‌کالا، به‌رغم شناخته‌شدن به‌عنوان رهبر بازار خرده‌فروشی آنلاین در ایران، فراتر از شرکت خرده‌فروشی آنلاین عمل کرده و در ساختن اکوسیستم تجارت الکترونیک در ایران نقش مؤثری داشته است.

ورود به مدل کسب‌وکار بازارگاه در سال 1395 مهم‌ترین اقدام دیجی‌کالا در این راستا بوده است؛ همچنین اضافه‌کردن دسته‌های جدید محصولات و خدمات و ورود به الگوهای کسب‌وکار جدید همواره جزو اولویت‌های این شرکت قرار داشته است؛ از جمله محصولات و خدمات جدید که طی سال‌های اخیر دیجی‌کالا با بهره‌گیری از زیرساخت‌های فنی خود توسعه داده است می‌توان به فروش آنلاین مواد غذایی و محصولات تندمصرف و کتاب صوتی و محتوای دیجیتال اشاره کرد؛ همچنین پرداخت الکترونیک، تبلیغات دیجیتال، خدمات ابری و خریدوفروش بر بستر شبکۀ اجتماعی نمونه‌هایی از مدل‌های کسب‌وکار جدید هستند که گروه دیجی‌کالا، با هدف تکمیل زنجیرۀ ارزش خود در اکوسیستم تجارت الکترونیک ایران، خلق تجربۀ خوشایند خریدوفروش برای مشتریان و کسب‌وکارهای ایرانی و نیز درآمدزایی بالاتر برای سهام‌داران خود، در آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده است.

ایجاد این اکوسیستم، نه‌تنها در میان شرکت‌های زیرمجموعه هم‌افزایی ایجاد کرده است، برای دیجی‌کالا توانمندی راهبردی و درنتیجه مزیت رقابتی پایدار ایجاد می‌کند؛ به‌باور گروه مدیریتی دیجی‌کالا، ادامۀ این امر رقابت‌پذیری گروه را در عرصۀ تجارت الکترونیک ایران افزایش خواهد داد.

از شرکت‌های زیرمجموعه و سرویس‌های اصلی دیجی‌کالا می‌توان این موارد را برشمرد: فروشگاه اینترنتی عمومی کالا (دیجی‌کالا)، فروشگاه اینترنتی پوشاک (دیجی‌استایل)، فروشگاه کتاب الکترونیک و محتوای دیجیتال (فیدیبو)، سوپرمارکت آنلاین (دیجی‌کالا فِرِش)، زیرساخت و خدمات پرداخت الکترونیکی (دیجی‌پی)، پلتفرم خریدوفروش مبتنی بر شبکۀ اجتماعی (کُمُدا)، سرویس‌های تبلیغات آنلاین و آفلاین، سرویس‌های مرتبط با تولید محتوا (دیجی‌کالا مگ و کارخانۀ محتوا)، سرویس‌های لجستیکی، سرویس‌های ابری و مرکز نوآوری دیجی‌نکست، پلتفرم ثبت آگهی آنلاین خرید و فروش کالا (پیندو) قدرت گرفته از بستر محتوایی دیجی‌کالا، سامانه حمل و نقل هوشمند (دیجی‌اکسپرس) قدرت گرفته از جمع‌سپاری در سیستم لجستیک دیجی‌کالا. 

با افتتاح مراکز جدید پردازش سفارش، هم‌اکنون دیجی‌کالا یکی از ظرفیت‌های بسیار بزرگ پردازش سفارش کالا در خاورمیانه را در اختیار دارد. درمجموع، مراکز پردازش سفارش دیجی‌کالا، با مساحتی بالغ بر 95هزار مترمربع، ظرفیت انبارکردن پنج‌میلیون کالا و پردازش 750هزار کالا در روز را دارد؛ علاوه‌براین وجود ده‌ها مرکز توزیع سفارش و جمع‌آوری کالا از فروشندگان در همۀ استان‌های کشور امکان تحویل سریع کالا و ارائۀ خدمات پس از فروش به مشتریان در دورترین نقاط ایران را فراهم کرده است. همچنین دیجی‌کالا یکی از زیرساخت‌های بسیار بزرگ لجستیک و توزیع مرسولات در حوزۀ تجارت الکترونیک کشور را ایجاد کرده است. این ناوگان ظرفیت توزیع روزانه ششصدهزار قلم کالا در میان مشتریان دیجی‌کالا در سراسر ایران را دارد.

از سال ۱۳۹۰ تاکنون دیجی‌کالا رشد مرکب فروش سالانۀ 106 درصد را تجربه کرده است. این شرکت اکنون خانواده‌ای هشت‌هزارنفری است که یکی از تیم‌های بزرگ فناوری و مهندسی نرم‌افزار کشور و همین‌طور تیم‌های تخصصی در حوزۀ بازرگانی، مالی، حقوقی، بازاریابی، منابع انسانی، توسعۀ کسب‌وکار و عملیات را دربرمی‌گیرد. گروهی از بااستعدادترین و پرتلاش‌ترین جوانان کشور این خانوادۀ بزرگ را تشکیل می‌دهند. علاوه بر بیش از 8000 فرصت شغلی مستقیم ایجادشده، با راه‌اندازی سامانۀ بازارگاه در دیجی‌کالا، بیش از 150هزار کسب‌وکار ایرانی، اعم از تولیدکننده، فروشنده، هنرمند و صنعتگر، در این بستر فعالیت می‌کنند؛ به‌این ترتیب دیجی‌کالا، به‌صورت تخمینی، بیش از سیصدهزار شغل غیرمستقیم در کشور ایجاد کرده است.

طی ۱۰ سال ابتدایی فعالیت دیجی‌کالا، فروش این شرکت فقط به‌صورت خرده‌فروشی آنلاین بوده است؛ یعنی دیجی‌کالا تمامی کالاهای به‌فروش‌رفته  در وب‌سایت را ابتدا از تأمین‌کنندگان معتبر خریداری و سپس قیمت‌گذاری کرده و فروخته است. از ابتدای سال ۱۳۹۶ دیجی‌کالا برای اتصال مستقیم فروشندگان و تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان کالا به خریداران بستری جدید فراهم کرد؛ از طریق این بستر که بازارگاه نام دارد تولیدکنندگان و کسب‌وکارها به بازاری به‌وسعت سراسر ایران متصل می‌شوند؛ خریداران نیز می‌توانند بدون واسطه به کالای موردنیاز دسترسی داشته باشند. چشم‌انداز دیجی‌کالا در راه‌اندازی پلتفرم بازارگاه، اتصال دویست‌هزار کسب‌وکار ایرانی به بازار دویست‌میلیون‌نفری منطقه است.

دیجی‌کالا؛ در مسیر خلق برند ملی

گروه دیجی‌کالا هدف بزرگ و متهورانۀ رسیدن به چهل‌میلیون مشتری فعال تا پایان سال ۱۴۰۱ را برای خود برگزیده است؛ از این ‌رو، این سازمان تمامی اهداف و اولویت‌های خود را در راستای رسیدن به این هدف بزرگ تعریف کرده است. در نهایت این هدف و مسیرهای رسیدن به آن، جایگاه دیجی‌کالا را به یک برند ملی افتخارآمیز ایرانی نزدیک می کند؛ برندی که حمایت از کسب‌وکارها و برندها و تولیدات باکیفیت ایرانی را مهم‌ترین وظیفۀ خود می‌داند، در سطح کشور و اقتصاد کلان به بهره‌وری و کارآفرینی و شفافیت بیشتر کمک می‌کند، با تولید دانش، زیرساخت‌ها و فناوری‌های مرتبط، جایگاه کشور را در بسیاری از حوزه‌های فن‌آوری ارتقا می‌دهد و در نهایت برای کشور ثروت ملی تولید و ارزش خلق می‌کند.

ماموریت ما

مأموریت دیجی‌کالا استفاده از فناوری برای ایجاد تجربۀ خوشایند خرید برای مشتریان، توانمندسازی کسب‌وکارهای ایرانی و کمک به گذار آن‌ها به اقتصاد دیجیتال برای دستیابی به بازاری به‌وسعت ایران و منطقۀ خاورمیانه و همچنین رشد شایستگی‌های حرفه‌ای کارکنان مجموعه است.

چشم‌انداز ما

چشم‌انداز دیجی‌کالا، تبدیل شدن به برترین پلتفرم تجارت الکترونیک در خاورمیانه است.

ارزش‌های ما

مشتری‌محوری- مشتری‌محوری برای ما، تنها به معنای حق تقدم مشتری یا کلیشه «همیشه حق با مشتری‌ست» نیست؛ بلکه به معنی «همراه مشتری بودن» است. ما کنار مشتری هستیم، نه در مقابل آنها و تنها به فکر سود و زیان خود نیستیم. در طراحی و بهبود خدمات‌مان نیز، نیازهای مشتری اولویت دارد و تلاش می‌کنیم تا بهترین و بی‌نقص‌ترین تجربه‌ی خرید و فروش را متناسب با نیاز و خواست آنها، ارائه کنیم.

شفافیت– ما همه چیز را، همان‌طور که هست به اطلاع مخاطبان می‌رسانیم. بدون در نظر گرفتن اینکه چه چیزی به نفع یا ضررمان است، اطلاعات لازم را در اختیار آنها می‌گذاریم تا بتوانند در تمام فرآیند، بهترین انتخاب و تجربه را داشته باشند.

مسئولیت‌پذیری- همه تلاش ما خلق تجربه‌ای خوشایند از خرید و فروش اینترنتی، برای مشتریان‌ و فروشندگان‌مان، است. ما مسئولیت قول‌ها و وظایفمان را ‌می‌پذیریم و این فرهنگ را در درون و بیرون سازمان پیاده خواهیم کرد. ما همه‌ی تلاشمان را می‌کنیم، اما در صورت بروز خطا یا اشتباه نیز نه تنها مسئولیت پیامد اقداماتمان را می‌پذیریم، بلکه در عمل هم تمام انرژی و توان‌مان را برای جبران آنها به کار می‌گیریم تا اعتماد ماندگار مشتریان را به دست آوریم.

چابکی- سرعت، ویژگی اصلی تجارت الکترونیک و پیش فرض ما در تمام خدمات و فرایندهاست. ما باور داریم که این ویژگی باید در تمام فعالیت‌های یک کسب‌وکار اینترنتی دیده شود؛ از شکل ارائه خدمات گرفته تا روش‌های حل مساله. باید بتوانیم به معنای واقعی «در یک چشم‌به‌هم‌زدن» نیازهای مشتری را پاسخ دهیم. به‌ویژه هنگامی که پای پذیرفتن اشتباهات و تلاش برای رفع آنها در میان باشد. رصدکردن لحظه‌به‌لحظه تغییرات دنیای فناوری و بررسی نیازهای مخاطبان، تحقیقات و تشخیص بهترین راه‌حل‌ها و فرایندها در سریع‌ترین زمان ممکن و درنهایت پیاده‌سازی آنها برای بهبود خدمت‌رسانی به مخاطب.

نوآفرینی- مقصد‌های جدید، مسیرهای جدید می‌خواهد. ما مسیرهای جدید را با ابزار نوآفرینی می‌سازیم؛ مسیرهایی که پیش از این وجود نداشته و رونوشت از روی دست کسی نیست. این مفهوم در تمامی خدمات و فرآیندهای ما، نمایان است.

سلام
جواب سوال‌هاتون رو می‌تونید در زیر پیدا کنید. در غیر اینصورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالاتتون جواب می‌دهیم.
پشتیبانی آنلاین

برای راهنمایی بهتر لطفا اطلاعات زیر را وارد کنید:

پشتیبانی آنلاین

به پشتیبانی هوشمند دیجی‌کالا خوش آمدید. لطفا سوال خود را بپرسید.

پشتیبان هوش مصنوعی